Pasiuni Serial Tvr 1 Online

Antena 1 - Antena. Play. ro. Antena 1 are cea mai mare familie de vedete si cea mai puternica echipa de productie din Romania. Postul prezinta superlativul in formate TV spectaculoase avand cel mai mare numar de programe live pentru o televiziune generalista. Antena 1 este quintesenta spectacolului de televiziune, cu formate originale si hituri internationale, precum: Next Star, i. Umor, In puii mei, Poftiti de va iubiti, X Factor, Te cunosc de undeva, Chefi la cutite, Insula Iubirii.

Prin toate programele sale, Antena 1 s- a dedicat divertimentului authentic romanesc, urmarind sa nu lase indiferent publicul telespectator si sa devina un . A fost primul demers investitional in zona televiziunii comerciale, bazat in totalitate pe un business privat local, romanesc. Pornita initial ca o televiziune regionala care emitea in Bucuresti si in zonele din jurul capitalei, Antena 1 s- a dezvoltat spectaculos in cei peste 2.

Te uitai la Sunset Beach cand erai mica? Uite cum arata acum personajele tale preferate din serial. NCIS: Anchet. Cu doze generoase de umor, este un serial care se concentreaza pe dinamica complexa si intotdeauna. Antena 1 are cea mai mare familie de vedete si cea mai puternica echipa de productie din Romania. Postul prezinta superlativul in formate TV spectaculoase avand.

Title: Telenovele Sudamericane La Televiziunile Romanesti Description: TVR, Antena 1, ProTV, AcasaTV, PrimaTV. Vezi program tv Acasa online. Aboneaza-te la alerte program tv si vei sti in orice moment cand se difuzeaza emisiunea ta preferata. Cele mai tari emisiuni tv, acum, disponibile Online. Te invitam sa petreci o seara spectaculoasa alaturi de cea mai noua editie a emisiunii Xtra Night Show, marti.

1 Matinal (I) Prezint Toate canalele TVR live. Emisiuni pe care le po. Momente din arhiva de aur a televiziunii.